Džamirokvaj traže: Brdo hrane za gladne iz tehničke službe
Foto: Vikipedia

Džamirokvaj traže: Brdo hrane za gladne iz tehničke službe

Pop kultura -
Simpatično napisan "rajder" prate rečenice - količina hrane neophodna za vrlo gladne ljude u delu za tehničko osoblje do "brze hrane" za Džej Keja i bend posle koncerta koju čine pice, sendviči i slično

BEOGRAD - Svemirski kauboj Džej Kej i njegov bend "Jamiroquai" dolaze u Beograd dan pre koncerta, u subotu, 29. juna i slobodno vreme će iskoristiti za šetnju gradom i obilazak izložbe "Corners of the Earth" njihovog zvaničnog fotografa Bojana Hohnjeca, koja je postavljena u Knez Mihailovoj ulici.

Kao i uvek, potrudiće se da budu neprimetni i skromni kao što su i u listi zahteva koja prati njihov koncert u Kombank Areni. Simpatično napisan "rajder" prate rečenice - količina hrane neophodna za vrlo gladne ljude u delu za tehničko osoblje do "brze hrane" za Džej Keja i bend posle koncerta koju čine pice, sendviči i slično, saopšteno je iz Arene.

Pre koncerta, harizmatičnog frontmena u garderobi će čekati kvalitetno belo vino, energetsko piće, limunada ili neko gazirano piće, mineralna voda, limun, med i đumbir za dodatak čaju kao i 100 grama kavijara i cigarete, navodi se u saopštenju.

Bend će energiju pred nastup prikupiti uz prirodne sokove i sveže voće, a devojke, prateći vokali, nazdraviće šampanjcem. Pošto ovogodišnja turneja benda "Jamiroquai" nije vezana za promociju albuma, očekuje se preko dva sata odlične svirke sa presekom najvećih hitova iz njihove 20 godina duge karijere.

Letnju turneju otvaraju koncertom u Bugarskoj, 28. juna a zatim dolaze u Beograd. Prostorom Kombank Arene, 30. juna prolamaće se hitovi poput "Cosmic Girl", "Love Fool", "Little L", "Space Cowboy“, "Deeper Underground“, “Runaway”.

Strastveni kolekcionar šešira, zaluđenik za automobile, od nedavno i helikoptere, Džej Kej, već dve godine je najbrža poznata ličnost u čuvenoj britanskoj emisiji "Top Gear". Van koncertnih podijuma, vodi povučen život, retko daje intervjue i uživa u uzgajanju organske hrane.

Pesma za pesmom na top listama, preko 25 miliona prodatih albuma, brojne nagrade uključujući pet MTV priznanja, Ajvor Novelo i Gremija bilans su njihovog stvaralašta kroz koje ih je vodila Džej Kejeva maštovitost.

"Ukoliko pesma ne zvuči dobro samo uz klavijaturu i glas ili gitaru i glas, uništite je", glavno je pravilo frontmena "Jamiroquai".

Ulaznice po cenama od 3.500, 4.500 i 4.900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće šoping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track