Dobre strane raskida

Dobre strane raskida

Pop kultura -
U momentima kada ostanete sami možete da shvatite da to što vas je neko ostavio i ne mora da bude toliko loša stvar

Nikada vam se ne zatvore vrata, a da vam se ne otvori nekoliko prozora. Iskoristite vreme kada ste slobodni, jer život i tada nudi mnogo lepih stvari i uživajte u slobodi dok vas neko ne osvoji.

Raskidi nisu jednostavna stvar, naročito za one koji su ostavljeni, a svaka pomisao na voljenu osobu može da donese bolne trenutke. U momentima kada ostanete sami možete da shvatite da to što vas je neko ostavio i ne mora da bude toliko loša stvar.

Ukoliko ostanete sami setite se sledećeg:Sada imate vremena da ostvarite sve ono što ste želeliU periodu kada ste sami imate više vremena da se posvetite svom hobiju, a konačno možete da kuvate i jedete šta god poželite.

Možete da spavate samiSada imate ceo krevet na raspolaganju, niko vam ne hrče pored glave, a konačno u krevetu mogu da vam se pridruže vaša mačka ili pas.

Konačno više vremena za prijatelje i druženjePrijatelji i porodica postaće vam bliskiji, jer ćete moći više vremena da provodite sa njima.

Uživajte u svom hobijuSlobodno vreme koje se sada pojavilo u vašem životu ispunite nečim što stvarno volite, a time ćete napuniti baterije i dobiti osećaj da ste puni energije.

Izlazite s drugimaOvaj status vam pruža mogućnost da slobodno izlazite i upoznajete nove ljude. Ne zaboravite da budete pozitivni i ne osvrćite se na prošlost.

Budite svesni da ste slobodniSada možete da oblačite šta god poželite, da budete u krevetu dokle god želite, a pravdanje nekom zbog kasnog dolaska kući više ne postoji u vašem životu.

Vaš životni prostor uredite po vašem ukusuOd svog doma možete da napravite apoteku ili da gajite kreativni nered, odluka je na vama. Sada možete dozvoliti svojoj ličnosti da izađe na svetlost dana.

Dobro iskoristite vreme kada se slobodni, jer vas neko može osvojiti kada se najmanje budete nadali...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track