Džeger kao mali hteo da bude učitelj, političar, novinar

Džeger kao mali hteo da bude učitelj, političar, novinar

Pop kultura -
Frontmen Roling Stonsa rekao je da mu karijera u muzici nije dovoljno "intelektualno izazovna" i da bi možda bio zadovoljniji i ispunjeniji da je radio kao učitelj

Mik Džeger rekao je da je kao mali želeo da bude učitelj, političar ili novinar i procenio da bi mu, možda, podučavanje dece donelo više satisfakcije.

Frontmen Roling Stonsa rekao je da mu karijera u muzici nije dovoljno "intelektualno izazovna" i da bi možda bio zadovoljniji i ispunjeniji da je radio kao učitelj. On je takođe rekao da se, kDžeger kao mali hteo da bude učitelj, političar, novinarada je bio mlad, bavio idejom da postane političar ili novinar.

Umesto toga postao je jedan od najuspešnijih rok muzičara na svetu. I pored drugih interesovanja, Džeger je rekao da je "veoma zadovoljan" kako su stvari ispale po njega.

Džegerov bend obeležio je pola veka postojanja serijom koncerata među kojima je i njihovo prvo ikada pojavljivanje na popularnom muzičkom festivalu Glastonberi ovog vikenda i julski koncert u Hajd parku u centru Londona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track