Drastična promena Nikol za Džimi Ču reklamnu kampanju
Foto: Daily Mail

Drastična promena Nikol za Džimi Ču reklamnu kampanju

Pop kultura -
46-godišnja glumica se u promotivnom videu, koji je nastao po uzoru na film Noir, pretvorila u heroinu Hičkokovih filmova

Oskarovka Nikol Kidman drastično je promenila izgled za potrebe nove reklamne kampanje brenda Jimmy Choo. Na fotografijama i u promotivnom videu Nikol je zablistala sa novom frizurom, crvenim bobom koji joj odlično stoji, ali i savršeno odgovara konceptu kampanje.

46-godišnja glumica se u promotivnom videu, koji je nastao po uzoru na film Noir, pretvorila u heroinu Hičkokovih filmova. Poput prave femme fatale Nikol je zavodljivo pozirala u modnim dodacima poznatog brenda za sezonu jesen/zima 2013-14.

Fotografije su delo Majkla Džensona, a glumica je otkrila da je zadovoljna njihovim izgledom jer se odlično slagala sa Majklom. "Povezala sam se sa fotografom, a on je veoma intuitivan, on zna šta mislim i osećam i to savršeno provodi kroz objektiv“, rekla je Nikol.

Sandra Choi, kreativna direktorka slavnog brenda, objasnila je da se Nikol savršeno uklopila u imidž snažne elegancije koji Jimmy Choo njeguje. "Njen lik oslikava višestrane kvalitete Jimmy Choo žene za ovu sezonu – jake, seksi, misteriozne“, rekla je Sandra.

Nikol je otkrila da je uživala u snimanju reklamne kampanje. "Zaista sam uživala u ulozi koja je snažna, seksi i ima kontrolu“, izjavila je glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track