Kim preti policijom: Pijane majka i sestra bacale toalet papir po dvorištu!

Kim preti policijom: Pijane majka i sestra bacale toalet papir po dvorištu!

Pop kultura -
Kim Kardašijan naljutile su majka Kris Džener i sestra Kloi koje su se ludirale po vrtu i bacale rolne s toalet papirom preko stabala nakon opijanja u lokalnom baru

U novoj epizodi rijatliti šoa "Keeping Up With The Kardashians", Kim je poludela na sestru Kloi i majku Kris koje su se napile i potom bacale toalet papir po njenom vrtu.

Starleta je tada snimljena dok je još bila trudna sa ćerkom Nort Vest, koja je stigla na svet 15. juna. Kim Kardašian (32) naljutile su majka Kris Džener (57) i sestra Kloi Kardašian (29), koje su se ludirale po vrtu i bacale rolne s toalet papirom preko stabala nakon opijanja u lokalnom baru.

Trudnu rijaliti zvezdu šokiralo je njihovo ponašanje zbog čega im je čak zapretila zvanjem policije.Ne sviđa mi se što me vas dve ignorišete - rekla je Kloi na početku epizode Kim i Kortni.

Kris je pokušala da oraspoloži zapostavljenu Kloi govoreći joj da će joj pokazati kako izgleda ludo zabavna noć u gradu nakon čega su majka i ćerka snimljene u meksičkom baru kako ispijaju tekile sa šeširima na glavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track