Saznajte s kim imate posla po obući koju nosi

Saznajte s kim imate posla po obući koju nosi

Pop kultura -
Ukoliko imate nedoumice oko muškarca kog ste upoznali i s kojim planirate izaći barem nekoliko puta, donosimo kratke i slatke detalje koji otkrivaju što obuća koju nosi otkriva o njemu

Iako odeća kao i obuća ne čini čoveka, postoje sitnice koje itekako mogu opisati nečiji karakter. Tako je i s pripadnicima jačeg pola koji su, kada govorimo o obući, puno jednostavniji i konkretniji od žena.

Ukoliko imate nedoumice oko muškarca kog ste upoznali i s kojim planirate izaći barem nekoliko puta, donosimo kratke i slatke detalje koji otkrivaju što obuća koju nosi otkriva o njemu.

Elegantne cipeleAko su jednostavne i elegantne, reč je o elegantnom muškarcu i poslovnom čoveku koji zna šta želi. Ako su upečatljive i 'načičkane' detaljima, reč je o 'igraču' s kojim biti vrlo oprezan.

MokasineTakav muškarac zna sve što treba o poslu i zadovoljstvu, a ponekad i o kombinaciji istih. Šarmantan je, zavodljiv i zna kako da vas zavede.

Klasične japankeAko ste vi užurbana osoba, znajte da on to nikako nije. Kežual, smireni tip muškarca koji ne mari za detalje i ne opterećuje se nebitnim stvarima.

Trendi patikeČuvajte se ovakvih muškaraca. Što su patike modernije i trendi, to je muškarac prepredeniji.

StarkeReč je o umetniku ili boemu. Ako su starke bele ili crne, reč je o muškarcu koji je svojevremeno bio prava faca, a danas je morao odrasti. Ako su ružičaste, ljubičaste ili zelene, onda je ipak reč o folirantu.

Sportske patikePotpuno opušten tip koji pre svega voli udobnost. Ako ih nosi uz sportsku odeću, on je neopterećen i cool. Ako ih nosi uz odelo, pantalone ili farmerke, pristupite mu s oprezom - ili je velika lenčina ili samo nezainteresovan za išta više od televizije i kompjutera.

SandaleDobrica kog moda i trendovi uopšte ne zanimaju. No, ako ih nosi na čarape bežite glavom bez obzira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track