TRAŽI SLOBODU: Pipa Midlton beži u Ameriku?!

TRAŽI SLOBODU: Pipa Midlton beži u Ameriku?!

Pop kultura -
Pipa kaže da je njena sestra izabrala da živi životom pod lupom javnosti i da ona to ne mora da trpi

LONDON - Sestra vojvotkinje od Kembridža Pipa Midlton ne želi da živi pod lupom kraljevske porodice koja joj određuje šta može da radi, a šta ne i zbog toga želi da se odseli u Sjedinjene Američke Države.

Simpatična Pipa, koja voli da ide na žurke, ne mari na za političare. Kako pišu britanski mediji, ona je nedavno na jednom druženju srela Džordža Ozborna, ministra finansija, a nije imala pojma ko je čovek ispred nje.On je pozdravio i tom prilikom ljubazno rekao: "Ti mora da si Pipa Midlton".Ona ga je samo zbunjeno gledala, a zatim upitala: "Ko ste vi? Čime se vi bavite?", kažu svedoci događaja.

Pipa, koja je napisala knjigu o organizovanju dobrih zabava, očigledno je napravila gaf na tom prijemu, navode mediji, dok se Ozborn samo nasmejao i predstavio se dvdesetdevetogodišnjoj Pipi.

Pipi je nedavno bilo zabranjeno da se pojavi na jednom sportskom događaju kojem je prisustvovala i kraljica Elizabeta II, jer bi se moglo desiti da je zaseni svojom kratkom suknjicom. Na sve to Pipa kaže da je njena sestra izabrala da živi takvim životom i da ona to ne mora da trpi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track