MET DEJMON: Bred Pit je ljubomoran na mene!

MET DEJMON: Bred Pit je ljubomoran na mene!

Pop kultura -
Holivudski glumac je rekao da je Bred ljubomoran na njegov normalan život budući da se zvezda serijala o Bornu oženio "građankom"

LOS ANĐELES - Holivudski glumac Met Dejmon kaže da je Bred Pit ljubomoran na njegov normalan život budući da se zvezda serijala o Bornu oženio "građankom", a ne glumicom pa zbog toga nije toliko zanimljiv paparacima.

"Sećam se kad sam mu rekao da ja sa mojom decom šestam do škole, on je spustio glavu. Bio je fin, ali je u sebi pomislio "ti, đubre jedno"", rekao je Dejmon koji ima tri ćerke i očuh je ćerci iz prethodne veze njegove supruge Lusijane Baroso.

On je ocenio da je imao sreće da se zaljubi u nekoga ko nije poznat, jer, kako kaže, kada si sa poznatom glumicom pažnja nije udvostučena već stalno raste.

"Odjednom svi žele da budu u tvojoj spavaćoj sobi", rekao je Dejmon.Dejmon je rekao da novinarima i paparacima ne daje povoda da pišu o njemu.

"Ako ne izlazim i ne ludujem po barovima, ne varam suprugu ne postoji nijedna priča da se ispriča", istakao je on.

"Mogu da pokušaju da me prate, ali će uvek dobiti istu priču - sredovečni oženjen čovek sa četvoro dece".Pit i Dejmon igrali su zajedno u filmovima "Igraj svoju igru".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track