ANĐELINA DŽOLI: Nisam dovoljno dobra za Breda

ANĐELINA DŽOLI: Nisam dovoljno dobra za Breda

Pop kultura -
Nekad mislim da je moj suprug toliko divan da uopšte ne znam kako to da je sa mnom. Ne znam jesam li dovoljno dobra, napisala je glumica

Glumica Anđelina Džoli neretko priznaje da je zadovoljna svojim životom i da u njemu ne bi ništa menjala. Isto tako, ona priznaje da se za sve lepo i vredno u njemu morala jako potruditi, a najveća životna nagrada su njena deca koju odgaja zajedno sa suprugom Bredom Pitom. O porodici i životu se u poslednje vreme raspisala na zvaničnom Instagram profilu.

"Moja deca su moje najveće blago, ne znam kako bi mi život izgledao da njih nema. Verujem neispunjeno. O tome se ne usuđujem čak ni da razmišljam", nedavno je priznala te dodala kako je suprug fascinira svakog dana u toj meri da se često pita kako je moguće da je upravo on njen.

"Nekad mislim da je moj suprug toliko divan da uopšte ne znam kako to da je sa mnom. Ne znam jesam li dovoljno dobra. Ali, ako ga činim srećnom, onda sam sve što sam uvek želela da budem. Osim što je divan partner, odličan je otac I kada bih trebalo da izdvojim jednu osobu na celom svetu kojoj se najviše divim to bi definitivno bio on", napisala je glumica.

Priznala je i da često razmišlja o svom životu pre nego što je upoznala Brada.

"Što sam starija to više analiziram, tražim spojnice u životu i dublja značenja istih. Kao tinejdžerka bila sam poprilično uplašena i na neki način samodestruktivna. Osim toga imala sam na neki način iskrivljenu sliku sveta. To je jednostavno tako. Iako mi je detinjstvo bilo divno, bez daljnjeg, u jednom trenutku su se nad moje misli nadvili tamni oblaci. Ali život je takav, tamni oblaci dođu, ali u nekom trenutku i odu. Srećna sam jer sam ipak uspela vratiti tu nevinost i lepotu koju sam osećala još kao devojčica, a sve zasluge idu mojoj porodici. U trenutku kada sam zasnovala sopstvenu porodicu nestali su svi tamni oblaci u mom životu, a moja su mi deca vratila taj neuništivi duh kojim se posebno ponosim", zaključila je Anđelina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track