5 voćki za blistavu kožu

5 voćki za blistavu kožu

Pop kultura -
Voće je sigurno, bez nuspojava i delotvorno. Osim toga, voće vas oslobađa toksina. U nastavku pogledajte nekoliko plodova uz pomoć kojih ćete dobiti blistavu i zdravu kožu

Jednostavne promene u načinu života kao što je primena voća u vašoj svakodnevnoj ishrani može vam pružiti blistavu kožu. Voće vam daje čist ten, mladoliku kožu, hidrataciju i poboljšanu teksturu kože.

Voće je sigurno, bez nuspojava i delotvorno. Osim toga, voće vas oslobađa toksina. U nastavku pogledajte nekoliko plodova uz pomoć kojih ćete dobiti blistavu i zdravu kožu.

1. Banane

Banane su bogate vitaminom A, B i E koji deluju kao anti-aging agenti. Banane možete koristiti u kombinaciji sa medom kako bi dobili blistavu kožu. Banane su bogat izvor vlakana, minerala magnezijuma i kalijuma, a oni pomažu u pravilnoj cirkulaciji krvi u našem telu.

2. Limun

Limun ima visok sadržaj vitamina C i prirodni je izbeljivač, tako da posvetljuje mrlje, ožiljke od akni, pege i boju kože. Započnite dan pijući jednu čašu tople vode pomešane sa sokom od limuna i jednom kašikom meda, na prazan želudac. To će vam pomoći u borbi protiv celulita. Mešavina soka od limuna i meda smanjuje crvenilo i pruža vam blistavu kožu.

3. Narandže

Narandže su bogat izvor vitamina C, čime se poboljšava tekstura kože. One uklanjaju crvenilo i, naravno, usporavaju proces starenja. Narandže možete koristiti kao piling jednom ili dva puta nedeljno kako bi dobili blistavu kožu.

4. Jabuke

Jabuke imaju visok sadržaj antioksidanata, sprečavaju oštećenja stanica i tkiva i deluju protiv starenja. To pomaže u smanjenju bora i crvenila. Nanesite sok od jabuke pomešan s malo meda na vaše lice, pustiti da se osuši i isperite. Ovo je jako dobra hidratantna maska.

5. Papaja

Papaja je bogat izvor antioksidansa i enzima, tako da može ukloniti kožne nečistoće i ukloniti mrtve ćelije kože kad se koristi na koži. Izgnječite papaju, dodajte dve kašike meda ili jogurta i koristite ovu smesu kao masku. Isperite mlakom vodom nakon 20 minuta i nanesite hidratantnu kremu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track