Saveti za lepotu Viktorijinih anđela
Foto: Facebook

Jeftino, brzo i provereno

Saveti za lepotu Viktorijinih anđela

Pop kultura -
Evo nekoliko malih trikova uz pomoć kojih anđeli kuće Victorija Sikret održavaju besprekoran izgled, a super je to što su svi postupci jednostavni i jeftini pa ih lako možete ponoviti i kod kuće

Ako neko zna najbolje trikove za lepotu, to su sigurno manekenke čiji je posao u svakom trenutku da izgledaju besprekorno.

Evo nekoliko malih trikova uz pomoć kojih anđeli kuće Victorija Sikret održavaju besprekoran izgled, a super je to što su svi postupci jednostavni i jeftini pa ih lako možete ponoviti i kod kuće.

Miranda Ker

Seksi Miranda luduje za maslinovim uljem pa ga tako redovno nanosi na vrhove kose i ostavlja preko noći. Tim postupkom sprečava nastajanje ispucalih vrhova i održava kosu sjajnom i zdravom.

Marisa Miler

Zanosna plavuša poznata je po svojim bujnim uvojcima koje održava jako jeftinim tretmanom. Na kosu svakih desetak dana obilno nanosi regenerator, raščešlja vrhove, napravi punđu i ispere tek nakon 24 sata.

Karolina Kurkova

Karolina tvrdi kako je za lep izgled njenog lica dovoljan samo - jedan limun. Ona, naime, sok limuna nanosi ravno na kožu lica kako bi joj vratila boju i sjaj. Limun sadrži vitamin C koji se često koristi u različitim kremama i serumima, ali s obzirom na to da je jako agresivan, pre izvođenja ovog postupka radije se savetuj sa svojim dermatologom.

Alesandra Ambrozio

Prelepa brazilska manekenka kaže kako svakodnevno konzumiranje vode od kokosa pomaže njenoj koži da izgleda sveže, blistavo i elastično. Veruje se kako voda od kokosa svojim sastojcima produbljuje mladalački izgled i pravi čuda za kožu, pa je osim Alesandre piju i mnoge druge slavne devojke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track