SERIJA BOUNS: But i Brenanova raskidaju?

Deveta sezona uskoro počinje

SERIJA BOUNS: But i Brenanova raskidaju?

Pop kultura -
Serijski ubica nas sprečava da se venčamo, a But odbija prosidbu Brenanove i ona ne zna zašto pa su veoma nesrećni na početku sezone, rekla je Emili Dešanel koja igra dr Temperans Brenan

LOS ANĐELES - Zvezda serije "Bouns" Emili Dešanel kaže da nikada nije ni razmišljala o mogućnosti da će serija u kojoj igra društveno neprilagođenog forenzičkog antropologa Temperans Brenan stići do devete sezone.

Serija se na male ekrane vraća 16. septembra. Dešanel je "Akses Holivudu" rekla da "nikada nije zamišljala da je deveta sezona moguća".

"Kada sam počela da radim na seriji pomislila sam da će trajati tri godine a serija je rasla i i dalje nastavlja da se razvija", rekla je ona.

Glumica je dodala da je "blagoslovena" što je deo serije koja je jedna od uspešnijih na Foksu uz "24" i "Haus". Partner Brenanove u seriji je agent Sili But koga igra Dejvid Boreanz i Dešanel kaže da na početku devete sezone njihova veza nije "na dobrom mestu".

"Serijski ubica nas sprečava da se venčamo, a But odbija prosidbu Brenanove i ona ne zna zašto pa su veoma nesrećni na početku sezone", rekla je ona.

Boreanz je početkom godine razmišljao da napusti seriju, ali je posle razgovora sa producentima oko razvoja priče i likova, odlučio da ostane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track