Monika danas stiže u Trebinje, sutra počinje snimanje!

Kusturica stigao!

Monika danas stiže u Trebinje, sutra počinje snimanje!

Pop kultura -
Kako smo saznali iz izvora bliskih produkciji, reditelj je u Trebinje stigao kasno sinoć, svojim helikopterom, a čuvena lepotica i glumica tek danas u toku dana

Monika Beluči danas preko Dubrovnika dolazi u Trebinje, a svoje prve scene u novom filmu Emira Kusturice „Na mlečnom putu“ snimiće sutra, i to na Tjentištu.

Kako smo saznali iz izvora bliskih produkciji, reditelj je u Trebinje stigao kasno sinoć, svojim helikopterom, a čuvena lepotica i glumica tek danas u toku dana. Zvanično je najavljeno da će ekipa filma u Trebinju večeras održati i konferenciju za novinare povodom filma, čije snimanje je počelo u junu.

Monika Beluči će nakon Tjentišta, zajedno sa filmskom ekipom raditi i u Federaciji u gradu Čapljinu, a kadrove u Trebinju snimaće tek u oktobru.

Lepa glumica koja je pčetkom godine bila u Srbiji kao gost Kustendorfa nije imala posebne zahteve vezane za smeštaj, već je kako je poručila, prvenstveno zanima film. Zajedno sa svojom frizerkom i šminkerom, te ostatkom filmske ekipe, ona će biti smeštena u hotelu Platana u Trebinju. O njenoj bezbednosti brinuće isti telohranitelje koji su bili s njom i na ovogodišnjem Kustendorfu.

Za ovaj film scenario su pisali Emir i njegova ćerka Dunja Kusturica, a on će igrati i glavnu mušku ulogu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track