SVE ZA GLEDANOST: Kloi Kardašijan i Kris Džener se rvale!

Nisu više tako zanimljivi

SVE ZA GLEDANOST: Kloi Kardašijan i Kris Džener se rvale!

Pop kultura -
Priča se da je čitava imeprija Kardašijan u velikom problemu. Gledaocima njihov šou više nije tako zanimljiv, a u poslednje vreme je isplivalo i previše porodičnih tajni

Izgleda da emisija mame Kardašijan ne ide najbolje, pa je nakon javnog blaćenja presednika Amerike, Baraka Obame, sada odlučila da pozove svoju ćerku Koli Kardašijan da se rvaju.

Naime one su obukle velika gumena sumo odela, pa su uz podršku publike i navijačica, imale kratak duel. Na kraju je pobednik bila Kloi Kardašijan, koja je jednim jačim udarcem uspela da obori svoju majku na pod, i tako ostvari pobedu.

Inače, priča se da je čitava imeprija Kardašijan u velikom problemu. Gledaocima njihov šou više nije tako zanimljiv, a u poslednje vreme je isplivalo i previše porodičnih tajni. Nakon priče o razvodu Kloi i Lamara, stigla je priča o Kortni i DNK analizi, a Kim se sasvim povukla iz šoua.

Kim se danas sa Kanje Vestom i bebom prvi put pojavila u javnosti. Ležerno odevena sa torbom od 20.000 dolara delovala je verovatno dovoljno sređeno da se reper ponosi njome. Bebu u nosiljci je držala dadilja.

Popularnost joj prija, ali će se izgleda držati podalje od rialitija, baš onako kako Kanje želi. Šou jedino prija mami Kardašijan, koja uživa u slavi i koja je uvek stajala iza najvećih nameštenih priča o životima svojih ćerki.

Nije se libila da proda porno snimak svoje ćerke Kim, da ispriča sve o svom seksualnom životu, da zbunjuje Kortni u vezi sa suprugom.

Upravo zbog toga Kortni joj je rekla da joj je dosta kamera, i da je u privatnom paklu zbog njene želje za slavom.

http://www.youtube.com/watch?v=567C6Ud1bbQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track