POSLE 14 GODINA BRAKA: Monika Beluči se razvela!

Posle prve klape sa Emirom Kusturicom

POSLE 14 GODINA BRAKA: Monika Beluči se razvela!

Pop kultura -
Vensan nije normalan muškarac. Ponekad ga toliko volim, a ponekad bi ga najradije ubila, izjavila je glumica

Monika Beluči (48) razvela se od supruga, francuskog glumca Vensana Kasela (46) nakon 14 godina braka, pišu italijanski mediji.

Vest da se par razišao potvrdio je i glumičin portparol.

Prve indicije o poljuljanim bračnim odnosima slavnog glumačkog para pojavile su se tokom nedavnog Belučinog boravka u Trebinju, gde je s Emirom Kusturicom snimala scene za film "Na mlečnom putu". Iako joj se na snimanju trebao pridružiti i suprug, on na kraju ipak nije došao u hercegovački gradić

Par se venčao 1999. godine i ima dve ćerke, Devu i Leoni. Italijanska filmska diva trenutno je u Srbiji u gde snima film 'Na mlečnom putu' Emira Kusturice u kojem ima glavnu ulogu.

Glumica je 2011. godine izjavila da ne bi imala ništa protiv da je suprug prevari ukoliko bi bili razdvojeni najmanje dva meseca.

"Strast možete osetiti prema najgorem čoveku na svetu. No, to nema ništa s partnerstvom i životom. Važniji su poverenje i sigurnost da će vaš partner biti uz vas kada je to potrebno. To je važnije nego sama vernost. Bilo bi suludo očekivati od njega da mi bude veran ako me nije video dva meseca. Mislim da je Vensan veoma seksi. Važno je na taj način razmišljati o svom suprugu. Ali, on nije normalan muškarac. Ponekad ga toliko volim, a ponekad bi ga najradije ubila", izjavila je glumica tada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track