WONDERLAND FESTIVAL: Velika žurka u Zemlji čuda

Od 12. okrobra

WONDERLAND FESTIVAL: Velika žurka u Zemlji čuda

Pop kultura -
Za ovaj audio-vizuelni spektakl organizatori iz Jungle Tribea su spremili dva stejdža, čil zonu sa nargilama, bodi art zonu, mirisne štapiće, kostimirane animatore sa motivima iz bajki, drvo znanja, mnoštvo zvezda i puno fluorescentnih detalja

Prvi Wonderland festival 12. oktobra u prostoru KPGT-a oživeće vile, patuljke i avatare, likove iz bajki i najlepših filmskih priča.

Za ovaj audio-vizuelni spektakl organizatori iz Jungle Tribea su spremili dva stejdža, čil zonu sa nargilama, bodi art zonu, mirisne štapiće, kostimirane animatore sa motivima iz bajki, drvo znanja, mnoštvo zvezda i puno fluorescentnih detalja, sajam budućnosti i lepih ideja.

Muzički deo programa će predstavljati umetničko delo mladih di-džejeva elektronske scene, lajv aktove, performanse, autorska dela, a specijalitet večeri još se čuva u tajnosti.

Očekuje se više od 4.000 posetilaca “Zemlje čuda”, i, kako se navodi, cilj organizatora je da ovaj festival za par godina postane najveći regionalni festival koji prati vodeće svetske festivale poput Tomorowlanda i Burning Mana.

Karte se mogu naći u prostorijama Jungle Travela i na svim prodajnim mestima Eventima - prvi kontingent od 500 ulaznica prodaje se po promotivnoj ceni od 690 dinara, sledeća cena biće 890 dinara do 30. septembra, a kasnije 1.190 dinara. Na samom ulazu, karte će koštati 1.300 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track