Danina Jeftić i Miloš Biković izabrani za glumački par godine

Partneri u filmu Montevideo

Danina Jeftić i Miloš Biković izabrani za glumački par godine

Pop kultura -
Zbog uloge Tirketa i Rose iz Bjelogrlićevog ostvarenja, mladi glumci su poneli laskavu titulu, a statute su im dodeljene 28. avgusta, na Festivalu glumačkih ostvarenja domaćeg filma u Nišu

Miloš Biković i Danina Jeftić izabrani su za glumački par godine.

Iako je od emitovanja prvog dela filma "Montevideo - Bog te video" prošlo 3 godine, ovaj glumački par je izgleda ostavio snažan utisak na publiku.

Kada je saznao da su Danina Jeftić i on izabrani za glumački par godine, prva reakcija Miloša Bikovića je bila:"Stvarno? Kako? Pa, mi se u drugom delu serije "Montevideo, bog te video" nismo pojavili zajedno. Ni u jednom jedinom kadru. Izgleda da su naše uloge još u prvom delu ostavile snažan utisak na gledaoce, i da tome nisu uspeli da se otmu ni ove godine.", rekao je Miloš, a ni Danina nije bila manje iznenađena.

"Najpre nisam bila sigurna da li sam dobro čula, a onda sam se pitala kako je to moguće, budući da je prvi deo filma odavno emitovan, a i od serije je prošlo prilično vremena."

Zbog uloge Tirketa i Rose iz Bjelogrlićevog ostvarenja, mladi glumci su poneli laskavu titulu, a statute ONA i ON su im dodeljene 28. avgusta, na Festivalu glumačkih ostvarenja domaćeg filma u Nišu. Milošu ovo nije bio prvi put da učestvuje na događaju za koji kaže da je značajan i da ima mnogo šarma.

Činjenica da su ovo priznanje ponela mnoga slavna glumačka imena, veliko je priznanje za mlade glumce. I to ne kriju. Miloš kaže da možda nije prava reč da mu nova titula laska, ali je definitivno počastvovan:

"I zahvalan sam svima koji su glasali, mada nisam baš siguran da sam nagradu zaslužio. Doduše, ko sam ja da protivurečim publici. Zbog nje postoji serija, a samim tim i ja kao glumac.", skroman je Biković."Sa gledaocima nema kalkulacije, oni uvek glasaju od srca. Zato mi je drago što publika poštuje i navija za Rosinu i Tirketovu ljubav, i što je nagradila Milošev i moj trud i želju da što bolje dočaramo likove. Na kraju smo dobili potvrdu da smo odlično uradili posao, što svakako prija i daje podstrek za dalje korake.", rekla je Danina.

Čitaoci "TV novosti" su na tradicionalnom konkursu, koji se više od četiri decenije raspisuje, izabrali Miloša i Daninu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track