KOFERČE U RUKE: Ketrin izbacila Majkla Daglasa iz kuće!

Iselio se

KOFERČE U RUKE: Ketrin izbacila Majkla Daglasa iz kuće!

Pop kultura -
Glumac je viđen kako se iseljava iz kuće koju je 13 godina delio sa svojom ženom i dvoje dece, noseći u rukama veliki crveni kofer

Majkl Daglas iseljava se iz kuće u kojoj je živeo sa suprugom Ketrin Zita Džons. Par je nedavno objavio kako namerava da neko vreme provede razdvojeno kako bi poradili na svom braku.

Daglas je viđen kako se iseljava iz kuće koju je 13 godina delio sa svojom ženom i dvoje dece, noseći u rukama veliki crveni kofer. Veruje se da je upravo on taj koji želi razvod, dok sa druge strane Ketrin čini sve kako bi brak spasla.

Iako je nedavno izjavio da je sve u redu u njihovom braku, izgleda da nije baš tako i da su glasine prijatelja istinite. Naime, glumičini prijatelji krive Majkla zbog kraha braka i njegovu džangrizavost.

"Majkl je postao džangrizavi starac. On krivi Ketrin za svaki problem i atmosfera među njima je užasna. Stalno joj nešto zamera, stvarno je teško živeti sa njim. Svađe traju već godinama", rekao je prijatelj glumice.

Ako dođe do razvoda, Ketrin Zita Džons dobiće 26 miliona dolara, kako piše i predbračnom ugovoru, odnosno ima pravo na oko dva milona dolara za svaku godinu braka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track