ZANIMLJIVA TORBICA: Rijana pozirala sa zlatnim penisom

U svom fazonu

ZANIMLJIVA TORBICA: Rijana pozirala sa zlatnim penisom

Pop kultura -
U skladu sa svojim najnovijim rokenrol nadahnutim pogledom privukla je pažnju nepristojnim ponašanjem sa svojom torbicom koja ima zlatan penis na sebi

Popularna pevačica Riajna trenutno boravi u Londonu,a ove srede šokirala je sve fanove svojim čudnim ponašanjem. Izašla je iz hotela u Londonu sa vrećastim pantalonama ukrašenim zastavama iz celog sveta pozirajući sa torbicom na kojoj je naslikan penis.

Ova 25-godišnja zvezda napuštajući hotel u sredu uveče, ostavila je vulgarnu poruku svim fotoreporterima na "pristojan način". Gledajući svetla fotoaparata Rijana je pozirala na veoma originalan i nesvakidašnji način.

U skladu sa svojim najnovijim rokenrol nadahnutim pogledom privukla je pažnju nepristojnim ponašanjem sa svojom torbicom koja ima zlatan penis na sebi.

Teško je reći da li je zvezda želela da njeni fanovi steknu pogrešan utisak o njoj. Rijana je na svom tviteru objavila sliku svoje nove torbice, i dodala: "Veoma impresivno! Hvala mojoj porodici". Pevačica je ovu torbicu dobila kao poklon od poznate dizajnerke Vivian Vestvud.

Posmatrajući Rijanu iz Park Lejn hotela, sugrađani su stekli utisak da se pevačica ne oseća prijatno u londonskom vremenu. Sa druge strane, zaposleni u hotelu tvrde da je Rijana veoma srećna u društvu svojih razdraganih fanova iz hotela Park Lejn.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track