Najnovije vesti

SERIJA SAMAC U BRAKU: Miloš Biković novi ranjeni orao

Po romanu Mir Jam

SERIJA SAMAC U BRAKU: Miloš Biković novi ranjeni orao

Pop kultura
Režiju potpisuje Ivan Stefanović, koji je radio „Belu lađu“ i „Cvat lipe na Balkanu“, a glavne uloge, Radmila i Ljiljanu, tumače Miloš Biković i Brankica Sebastijanović

Počelo je snimanje serije „Samac u braku“, četvrte ekranizuje po romanima Mir Jam. Ovog puta, umesto ustaljenog para Bosiljčić-Mićalović, gledaćemo Miloša Bikovića i Brankicu Sebastijanović.

"Hteli smo da napravimo jednu novu podelu. Imali smo tri serije („Ranjeni orao“, „Greh njene majke“ i „Nepobedivo srce“) u kojima su se pojavljivali isti glumci, a sada smo hteli da šansu pružimo drugoj, mlađoj generaciji da to uradi", otkriva Zoran Janković, direktor „Košutnjak filma“, koji stoji iza serije.

Režiju potpisuje Ivan Stefanović, koji je radio „Belu lađu“ i „Cvat lipe na Balkanu“, a glavne uloge, Radmila i Ljiljanu, tumače Miloš Biković i Brankica Sebastijanović („Sinđelići“).

U jedinoj do sada urađenoj TV ekranizaciji ovog dela, pod imenom „Brod plovi za Šangaj“ igrali su Svetislav - Bule Goncić i Vesna Trivalić. Serija će se do prve nedelje novembra snimati u Beogradu i okolini, a potom u Sremskim Karlovcima i u studijima „Košutnjak filma“.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...