KUSTA: Monika se ne ponaša kao holivudska zvezda!

Snimanje filma Na mlečnom putu

KUSTA: Monika se ne ponaša kao holivudska zvezda!

Pop kultura -
Reditelj je zamislio scenu u vodi, a lepoj Moniki nije predstavljalo problem da odglumi scenu kao pravi profesionalac. Nakon što su završili snimanje, Beluči je ogrnula ćebe, a Kusta je priliku iskoristio da je pohvali

Glumica Monika Beluči i režiser Emir Kusturica vredno rade na snimanju filma "Na mlečnom putu" u Ljubuškom, na lokaciji slapova Kravice.

Legendarni Kusta je zamislio scenu u vodi, a lepoj Moniki nije predstavljalo problem da odglumi scenu kao pravi profesionalac. Nakon što su završili snimanje, Beluči je ogrnula ćebe, a Kusta je priliku iskoristio da je pohvali.

"Prijatno me je iznenadila. Uspela je da izdrži ovu scenu, iako je fizički izuzetno naporna. Ona se nikako ne ponaša kao holivudska zvezda... Film je kao san, u svakom pogledu, a ona se idealno uklapa u taj san...", rekao je reditelj.

Moniki je veoma drago što ima priliku da sarađuje sa Kusturicom, ali ipak navodi da joj je snimanje malo naporno. "Veoma sam srećna što sam deo ovog projekta. Volim da radim sa Kusturicom, a i imam priliku da radim lik kakav do sada nisam radila. Zato je gluma interesantna.", rekla je lepa glumica.

"Sve je teško, ali je sve deo zadovoljstva. Ima poetičnih segmenata, nasilnih, romantičnih... U svakom slučaju, biće odlična slagalica sa mnogo različitih delova.", objasnila je Belučijeva.

Glumica je dodala da nema slobodno vreme, ali kada ima, koristi ga da vidi svoju decu. Ona je priliku iskoristila i da pohvali srpsku kuhinju i gostoprimljive ljude, ali je dodala da je jezik veoma težak.

"Težak je jezik, ali zanimljiv.. Sličan je grčkom i latinskom sa svim dodacima, ali je toliko različit u odnosu na italijanski, francuski, engleski...", požalila se Monika i dodala da je u sred snimanja ovog filma, očekuje rad na još jednom i to u Italiji.

U poslednje vreme se u medijima konstantno provlači priča o njenom razvodu od Vensana Kasela, ali Monika nije želela to da komentariše. "Mediji su deo igre..."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track