SARA JOVANOVIĆ: Jedva čekam da postanem muškarac

Tvoj glas zvuči poznato

SARA JOVANOVIĆ: Jedva čekam da postanem muškarac

Pop kultura -
Svake nedelje ću se pojavljivati kao druga osoba, što je fantastično. Nije mi problem da imitiram muškarca ili tamnoputu zvezdu kao što je Bijonse, čak jedva čekam da se oprobam u tim ulogama, rekla je pevačica

Sara Jovanović, finalistkinja šou Prvi glas Srbije, jedna je od učesnika "Tvoj glas zvuči poznato", koji počinje da se emituje u oktobru.

"Ako bude morala da imitira Ejmi Vajnhaus ili Džesi Džej, Sari to neće predstavljati problem, ali sigurno će dobijati i ličnosti koje joj baš ne leže", rekla je Sara, koja je spremna na sve izazove.

"Svake nedelje ću se pojavljivati kao druga osoba, što je fantastično. Nije mi problem da imitiram muškarca ili tamnoputu zvezdu kao što je Bijonse, čak jedva čekam da se oprobam u tim ulogama. Ne ustručavam se da stavljam svašta na glavu i isprobavam otkačenu šminku", otkriva Sara i dodaje da će im u svemu pomagati profesionalni šminkeri, maskeri, koreografi i treneri pevanja.

U inostranstvu su se već prikazivale emisije sa sličnim konceptom i postigle su veliku gledanost. Iz produkcije kažu da imena ostalih učesnika zasad ne žele da otkriju, ali da su u pitanju poznate ličnosti.

"Gledala sam sličnu emisiju na italijanskoj televiziji i potpuno sam oduševljena, neverovatno je šta ti ljudi rade. Mnogo sam srećna zbog zadataka koji mi predstoje, jer još od malih nogu obožavam da glumim", istakla je Sara i dodala da će je pored roditelja bodriti i dečko, odbojkaš Aleksandar Atanasijević.

Šou koji se emituje na TV Prvoj je humanitarnog karaktera, a eliminacija nema, već se glasovi sabiraju sve do poslednje emisije. Za najboljeg glasaju gledaoci i žiri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track