Seksi manekenka Nikol nekada bila muškarac

Zablistala na Nedelji mode u Londonu

Seksi manekenka Nikol nekada bila muškarac

Pop kultura -
Često sam se oblačila kao žena i zamišljala da sam Elizabet Tejlor, a drugima sam govorila da se oblačim kao čarobnjak, rekla je Nikol

Manekenka Nikol Gibson rođena je kao muškarac Glen. Pre dve godine počela je sa hormonskim terapijama, a uskoro će i da se podvrgne hiruškoj operaciji promene pola. Inače, manekenka Nikol je zablistala na Nedelji mode u Londonu.

Nikol Gibson koja je zasenila publiku u Londonu iznenadila je kada je otkrila da je rođena kao muškarac. U dvadesetim godinama počela je da nosi žensku odeću i štikle, a pre dve godine je krenula na hormonske terapije, posle koje je dobila grudi, ali i pravu žensku figuru.

Nikol je rekla kako je još od malena sanjala kako hodna modnom pistom i kako joj se životni san polako ostvaruje. Oduvek je osećala da je neko drugi, a sada ne može da dočeka momenat kada će konačno postati osoba kakva želi da bude.

"Često sam se oblačila kao žena i zamišljala da sam Elizabet Tejlor, a drugima sam govorila da se oblačim kao čarobnjak. Znala sam da sam drugačija od ostalih, rekla je tridesetdvogodišnja Nikol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track