(FOTO) KOJI SU ONI SREĆNICI: Trkali se sa Rokijem pa napravili selfi!
Foto: AP

Kao iz kultne svene

(FOTO) KOJI SU ONI SREĆNICI: Trkali se sa Rokijem pa napravili selfi!

Pop kultura -
Silvester Stalone, koji snima najnoviji, sedmi nastavak filma Roki, zatekao se ispred Muzeja umetnosti gde su Piter Rou i njegova dva prijatelja upravo završili, po ugledu na Stalonea iz kultne scene prvog nastavka serijala Roki, trku do vrha stepenica

Grupa turista je u Filadelfiji imala sreću da na stepenicama iz najpopularnije scene filma "Roki" za uspomenu dobije selfi sa - Rokijem lično.

Američki glumac Silvester Stalone, koji snima najnoviji, sedmi nastavak filma “Roki” u Filadelfiji, zatekao se ispred Muzeja umetnosti gde su Piter Rou i njegova dva prijatelja upravo završili, po ugledu na Stalonea iz kultne scene prvog nastavka serijala Roki, trku do vrha stepenica.

"Čoveče, brzi ste. Zbog vas ću ispasti loš", doviknuo im je Stalone posle čega su se fotografisali.Više hiljada ljudi godišnje obidje stepenice iz najupečatljivije scene iz filma o bokseru Rokiju Balboi, a većina medju njima scenu ponavlja na svoj način.

U originalnoj sceni, bokser Roki Balboa trči uz stepenice i završivši uspinjanje pobednički uzdiže ruke uvis i skače. Statua koja ga predstavlja u toj pozi je, u trećem nastavku filma, bila rekvizit filma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track