Odmor za pamćenje u Hurgadi!

Odmor za pamćenje u Hurgadi!

Stil -
Uživanje pod palmama na obali mora predstavlja san svih ljubitelja morskih destinacija. Egipatska meka može da se pohvali hotelom „Palm rojal soma bej“, gde se snovi ostvaruju

Crveni raj.Peščana kilometarska plaža, koja kao da obavija kompleks „Palm rojal soma beja“, ostavlja goste hotela bez daha, i to na prvi pogled. Bujne palme koje prave debelu hladovinu, koralni grebeni i azurnoplavo more pružaju potpuno uživanje svima koji se odluče da letovanje provedu u jednom od najlepših letovališta na svetu.

U ovoj oazi lepote, pored predivno uređenog vrta, sa bujnom vegetacijom, mostićem i jezerom s vodopadima, gosti hotela mogu da uživaju i u ergeli konja i kamila, teniskim i golf-terenima, ali i mnogim drugim sadržajima kojima kompleks obiluje. U agenciji „Trinity travel“ ističu da je to jedan od onih hotela kojima su izgled, smeštaj i kvalitet usluge prava preporuka za svakog ljubitelja morskih destinacija.

„Palm rojal“ već na samom prilazu odaje utisak odličnog izbora, dok glavni hol hotela definitivno pleni čak i one goste koji u ovu zemlju stignu sa dozom rezerve. Sobe su veoma komforne, s velikim terasama i kupatilom, opremljene su savremenom opremom i klima-uređajem.

Gosti hotela koji imaju uplaćenu uslugu „ol-inkluziv“ mogu da uživaju u brojnim restoranima ala kart. Bazen je ogroman, sa šankom u vodi, besprekorno čist, s mnogo malih vodopada i stena. Svakog dana dobijaju se čisti peškiri za bazen i plažu. Za sve ljubitelje spa-centara ovaj hotel predstavlja pun pogodak, jer poseduje bazen, teretanu, džakuzi, parno kupatilo, saunu i sobe za masažu.

Toplo more i beli pesak, srdačni i nasmejani ljudi i više nego povoljna cena, samo su neki od razloga zbog kojih se turisti već godinama rado odlučuju za ovaj hotel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja