Ibrahim postao makro

Osladio mu se harem

Ibrahim postao makro

Stil -
Okan Jalabik, koji u seriji „Sulejman Veličanstveni” tumači pašu, priveden zbog sumnje da je podvodio manekenke

Paša svodnik!

Glumac Okan Jalabik, nama poznatiji kao Ibrahim iz popularne serije „Sulejman Veličanstveni”, priveden je protekle sedmice u Izmiru zbog sumnje da je upleten u lanac prostitucije. Na teret mu se stavlja da je podvodio manekenke iz jedne poznate turske agencije, za šta je, navodno, svakodnevno dobijao velike svote novca, pišu turski mediji.

Jalabik je uhapšen u elitnom restoranu, baš u trenutku kad se s mušterijama dogovarao o „poslu”.

- Dok je sedeo sa tri muškarca i dve devojke, prišla su mu trojica inspektora u civilu. Diskretno su mu pokazali značke, on ih je samo zbunjeno pogledao i pošao s njima ka izlazu. Nije pružao nikakav otpor, tako da ostali gosti nisu ni primetili da je u toku privođenje poznatog glumca. I osobe iz njegovog društva takođe su uhapšene, a u policiju su odvezeni u dve marice - ispričao je medijima jedan od zaposlenih u restoranu.

Ubrzo je na videlo izašao i razlog zbog kog se sve ovo desilo. Nakon saslušanja Jalabik je pušten, ali mu je oduzet pasoš i zabranjeno mu je da napušta Tursku dok traje istraga. Veliki broj novinara okupio se oko njegovih kuća u Izmiru i Alanji, ali se glumac još nije pojavio u javnosti.

(D. D.)

Hurem povređena!

Glumica Merjem Uzerli, koja u „Sulejmanu Veličanstvenom” tumači lik sultanije Hurem, povređena je četvrtak uveče u Istanbulu.

Ona je tokom rođendanske žurke na jahti jedne od svojih prijateljica pala u vodu i tom prilikom povredila desnu nogu i kičmeni stub. Odmah je hospitalizovana, ali još uvek nema informacija o stepenu povreda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track