Svi Biberovi strahovi

Svi Biberovi strahovi

Stil -
Pevač ima mnogo fobija, uvek drži uključeno svetlo, mrzi dlačice na telu...

Kakav otac, takav sin.Popularni kanadski pevač Džastin Biber nikako ne može da se reši strahova koje ima. Za svoje nevolje krivi oca, jer je od njega nasledio strah od mraka, ali to mu nije jedina fobija. Pored ovoga, kad je veoma nervozan pred nastup, stalno mu se znoje dlanovi i tog problema nikako da se reši. Kada legne da spava, nikad ne gasi svetlo, a u slučaju da se probudi tokom noći, dobije napad panike. Kako bi pobedio strah, on se pomoli svako veče pre spavanja.

- Bog me čuva i pomaže mi da rešim sve probleme koji me muče. Sve što imam ostvario sam zbog svoje vere u njega - rekao je jedan od najpopularnijih tinejdžera na svetu. On je dodao kako se nada da neće imati gustu bradu kao njegov otac, jer, osim mraka, ne podnosi dlačice na telu, rekao Biber za magazin Sandej tajms.

Džastinovoj devojci Seleni Gomez nedavno su hakovali elektronsku poštu i Fejsbuk profil na kome ima šest miliona prijatelja. Britanac Geret Kroski pretio je holivudskom paru da će objaviti njihove privatne mejlove ako mu ne uplate novac na njegov račun. Mladi par ga je prijavio policiji, koja je ucenjivača ubrzo uhapsila.

Na dodeli priznanja Bilbord u Los Anđelesu Džastin je osvojio nagradu Top soušal artist.

(M. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track