Zaz umesto na Kalemegdanu peva u Beogradskoj areni
Foto: KURIR

Zaz umesto na Kalemegdanu peva u Beogradskoj areni

Stil -
Koncert francuske zvezde 1. juna biće održan zbog nestabilnog vremena u Beogradskoj areni. Kupljene ulaznice za Kalemegdan nije potrebno menjati za nove za Arenu

BEOGRAD - Koncert francuskih zvezda, pevačice Zaz i grupe Nuvel Vag (Nouvelle Vague) 1. juna biće održan zbog nestabilnog vremena u Beogradskoj areni, umesto na Kalemegdanu, kako je ranije najavljeno, saopštio je danas organizator, Avalon produkcija.

Posle konstantnih satelitskih prognoza koje za kraj maja i prve dane juna najavljuju nestabilno vreme, u dogovoru sa menadžmentom francuskih muzičara odlučeno je da se publika, izvođači, ali veoma osetljiva i specifična scenografija ne izlažu vetru i kiši, navedeno je u saopštenju.

Organizatori očekuju da će se ulaznice rasprodati već početkom sledeće sedmice, ali premeštanjem koncerta u Arenu, omogućen je i dodatni prostor za sve koji ne žele da propuste noć francuske muzike.

Kupljene ulaznice za Kalemegdan nije potrebno menjati za nove za Arenu, a cene će ostati nepromenjene.

Ulaznice koštaju za parter 2.490, a za fan pit i tribine 2.990 dinara.

Svim kupcima ulaznica za parter omogućeno je da uz doplatu od 500 dinara svoje ulaznice eventualno zamene za nenumerisana mesta na tribinama Beogradske arene, dok kupci ulaznica za fan pit, ako bi to hteli, mogu da ih zamene za sedeća mesta i bez doplate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track