Keli Bruk polugola prošetala Kanom

Keli Bruk polugola prošetala Kanom

Stil -
Lepotica iz Velike Britanije ostavila je pripadnike jačeg pola bez daha, kada je prošetala Kanom u neobičnom kupaćem kostimu, koji je istakao u prvi plan sve njene atribute

KAN - Na ulicama Kana nastala je prava pometnja kada se pojavila britanska manekenka i glumica Keli Bruk u atraktivnom kupaćem kostimu koji od slučajnih, ali i namernih prolaznika nije skrivao njeno bujno poprsje, obline i izvajane noge.

Lepotica iz Velike Britanije Keli Bruk, ostavila je pripadnike jačeg pola bez daha, kada je prošetala Kanom u neobičnom kupaćem kostimu, koji je istakao u prvi plan sve njene atribute.

Očigledno je da je lepa manekenka i glumica na Kanski festival došla da bi, možda i po svaku cenu, skrenula pažnju na sebe.

Najpre se tokom predstavljanja filma Keith Lemon: The Film, zahvaljujući slobodnom ponašanju njenog kolege Lija Fransisa, umalo našla usred još jednog kanskog skandala.

Sada je od jednog Francuza dobila nepristojnu ponudu i opet je na meti medija. Naime, biznismen je fasciniran Kelinim izgledom došao na snimanje njenog editorijala i ponudio joj milion dolara da provede noć sa njim.

Glumica je prvo pomislila da se čovek šali, ali on je i dalje bio uporan. Počeo je da viče i da je moli, a onda je Keli pozvala obezbeđenje, koje je navalentnog biznismena izbacilo iz hotela.

Uprkos šoku, glumica se nekoliko sati kasnije pojavila nasmejana na crvenom tepihu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track