Idealno rešenje za male stanove

Stari orman u novom ruhu

Idealno rešenje za male stanove

Stil -
Praktična i zanimljiva ideja za novi izgled kuhinje, dečje ili radne sobe i ostave

Jeftino, a drugačije!Za enterijere koji imaju malu kvadraturu ključna je dobra organizacija u odlaganju stvari. Ovaj put donosimo sjajnu ideju kako da stari ili neiskorišćeni ormar uz pomoć malo boje, šmirgl-papira i samolepljivih tapeta napravite pravim mestom za skladištenje stvari s veoma originalnim dizajnom.

Ženski budoarIma li boljeg mesta od ovog za odlaganje nakita, torbi, cipela i svih onih ženskih sitnica? Sve je veoma jednostavno - dajte starom ormanu s mnoštvom polica, fioka i pregrada novi vintidž izgled, a u stranice ugradite što veća ogledala.

Mini-kancelarijaIz starog ormana izbacite nepotrebne police, obložite unutrašnjost dezenom u žutoj boji, sa strane dodajte ploču od plute na koju možete da kačite važne poruke i slike, i od starog kredenca za čas posla ćete napraviti funkcionalnu mini-kancelariju. Sav pribor će vam biti na jednom mestu, a šank stolica daje moderan izraz celom „projektu”. Ako je potrebno, sklonite vrata i police i sa donjeg dela kako biste imali prostor za noge.

Prostor za igruStara vitrina može odlično da posluži i za odlaganje dečjih igračaka i njihovih maštovitih radova. Stavite je na mesto na kome će oko nje biti dovoljno mesta za igranje, i neka visina koja će biti dostupna mališanima bude ograničena na donje ladice, a u gornjem delu ormana možete staviti društvene igre poput „Ne ljuti se čoveče” ili neke slične predmete za igru.

Mesto za odlaganje pribora za čišćenjeNeka deterdženti, sredstva za čišćenje stana, peglanje i održavanje higijene budu na jednom mestu. Da bi sve zalihe bile uredno spakovane, pomoći će vam plastične posude i pletene korpe. Ovaj maštovito osmišljen orman idealno je rešenje za svaku ostavu.

SavetStarinski nameštaj danas je izuzetno moderan, naročito onaj u vintidž stilu, pa ukoliko imate neki takav komad, slobodno ga preuredite

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track