Da li je vaš dekolte primeren?

Važna pravila

Da li je vaš dekolte primeren?

Stil -
Kad je reč o dubini izreza postoji nekoliko pravila koja treba poštovati, pošto je granica između seksi i vulgarnog često veoma tanka

Lep dekolte retko koga ostavlja ravnodušnim.Ali ako već volite da ga nosite, povedite računa o tome za koju priliku ga oblačite. Bez obzira na to da li imate male ili velike grudi, pre nego što pokažete poprsje, imajte u vidu nekoliko veoma važnih pravila, koja će vam zagarantovati divljenje, a ne podsmeh.

VenčanjeOvo je dan kad mlada želi da zablista u punom sjaju, ali treba da pripazi da, umesto venčanice, gostima pogled ne privlači vulgaran dekolte (naročito ako se venčanje održava i u crkvi).Ukoliko se odlučite za haljinu s naramenicama, neka izrez nipošto ne bude preveliki kako ne biste pokazali više od željenog, a ako nosite haljinu bez naramenica, vodite računa o tome da gornji deo bude veoma čvrst kako bi držao grudi ili kupite haljinu u koju je ušiven grudnjak.

TeretanaAko obratite pažnju, retko kad ćete neku poznatu manekenku u teretani videti u seksi kompletiću. Naime, za vežbanje treba vam jednostavna, sportska i udobna odeća.Dok se razgibavate, dekolte će svakako privlačiti pažnju i možda će delovati seksi, ali pogled na znojavo lice i grudi „na izvol’te“ daće sasvim drugačiju sliku o vama, pa ćete delovati veoma smešno. Zato vodite računa da majica u kojoj vežbate nema predubok izrez i za tu priliku birajte odgovarajući brushalter kako grudi ne bi previše poskakivale ili „curile“ iz njega.

IzlazakOvo je prilika koja dozvoljava da se malo zanesete i pokažete više nego inače. Majica ili haljina u obliku korseta dobar je izbor, a izrez u obliku srca definitivno će naglasiti vaše obline. Za one s većim grudima odličan izbor je i haljina bez naramenica, ali treba pripaziti da u tom slučaju dekolte ipak ne bude predubok.

Radno mestoMišljenje o tome koja je modna kombinacija prikladna za odlazak na posao, razlikuju se od osobe do osobe. Ali ono u čemu se svi modni stručnjaci slažu je to da žena na radnom mestu mora da izgleda pristojno. Zato, bez obzira na to koliko je atmosfera u vašoj firmi opuštena, zaboravite duboke izreze i providne stvari kako ne biste postali predmet ogovaranja kolega i kako ne biste ostavljali utisak da ste neozbiljna osoba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track