Vratite mladolik izgled!

Vratite mladolik izgled!

Stil -
Adekvatna promena frizure može vas učiniti i do sedam godina mlađim

Pravo vreme za promene!Dobrim izborom frizure možete popraviti izgled, tvrde svetski stilisti, a to je promena koju možete veoma brzo i lako da napravite. A evo koje frizure frizeri koji vode računa o frizurama slavnih glumica i pevačica preporučuju kako biste izgledali koju godinu mlađe...

Slojevito šišanjeAko imate kosu srednje dužine, ošišajte se stepenasto, tako da ona lagano uokviruje lice. Takav način šišanja kosi daje zdrav i nežniji izgled. Ravno sečena kosa deluje oštro i može da učini da izgledate desetak godina starije.

ŠiškeAko nikako nemate srca da odsečete šiške, znajte da one poput botoksa skrivaju bore na čelu. One kosi daju volumen, a savetuju se tanke, duže šiške, koje ističu ženstvenost, ili kraće a gušće, koje će licu s paž frizurom dati poseban pečat.

Kovrdže su u modiAko imate kovrdžavu kosu, dužina do ramena deluje skroz mladalački. Takva bujna kosa zahteva dodatnu negu, pa vodite računa da je redovno pakujete i da nipošto ne bude zamršena.

RazdeljakJedan od načina da se podmladite i usput sakrijete sede jeste cikcak razdeljak. Nije ga teško napraviti, a dobro ćete se osećati zbog promene koju ste napravili. Ako i inače nosite kosu razdeljenu na sredini, prebacite je na drugu stranu i začas ćete dobiti malo drugačiji stil.

Zdrava i sjajna kosaSvaka žena koja drži do sebe ima negovanu i sjajnu kosu, jer je to simbol ženstvenosti. Zato uložite još malo dodatnog truda i nemojte žaliti novca da nabavite najbolje proizvode za negu i sjaj i kose.

Konjski repMladalački izgled možete postići i ako kosu vežete u opušten rep ili labavu punđu. Nemojte koristiti češalj, već prstima oblikujte frizuru i ostavite poneki pramen da štrči van repa. Da biste izgledali mlađe, poželjno je da kosa bude malo neuredna, a ne čvrsto i strogo zategnuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track