Kasper istetovirao Džej Lo na penisu

To je ljubav

Kasper istetovirao Džej Lo na penisu

Stil -
Smart, dečko popularne pevačice Dženifer Lopez, na polnom organu ispisao njeno ime

Hrabro ili ludo?!Otkako je u vezi sa 18 godina mlađim dečkom, plesačem Kasperom Smartom, Dženifer Lopez se ne odvaja od njega. Ne prestaje da ga obasipa pažnjom i skupim poklonima. Lopezova je poznata po tome što je široke ruke, pa je momka nedavno obradovala skupocenim belim kamionetom „dodž ram“. I on (Kasper, ne kamionet) na sve načine pokušava da joj uzvrati pažnju i impresionira je.

Plesač je nedavno uradio nesvakidašnju i pretpostavljamo veoma bolnu stvar kako bi dokazao koliko mu je stalo do svoje devojke. Prema tvrdnjama njegovog prijatelja, Smart je na svom polnom organu istetovirao pevačicino ime!

- Dženifer misli da su njegove tetovaže veoma seksi, ali ova poslednja joj je najdraža, iz očiglednih razloga. Baš joj se sviđa tetovaža, a i on (Kasper ili..., prim. aut.) - otkrio je njegov prijatelj, ističući kako se Smart nikad nije plašio igle, pa ni u ovom zaista ekstremnom slučaju.

Kako tvrde neki drugi izvori, Kasperova porodica je opsednuta njegovom sedmomesečnom vezom sa Džej Lo. Smartova majka je čak na Fejsbuku promenila svoje prezime, koje sad na njenom profil glasi - Šavni Lopez.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track