Udebljao se 35 kilograma pa zdravo smršao

Misija uspela

Udebljao se 35 kilograma pa zdravo smršao

Stil -
Dru Mening, fitnes trener, šest meseci je živeo nezdravo, postao debeljuca, a onda uz pomoć fitnesa i zdrave hrane ponovo vratio svoje zgodne telo

NJUJORK - Dru Mening, fitnes trener, ugojio se 35 kilograma i za godinu dana uspeo da smrša Dru, fanatik kada je reč o vežbanju i zdravom načinu života, namerno se ugojio da bi svojim klijentima debeljucama pokazao da se može zdravo smršati.

Dru je prestao da ide u teretanu, počeo je da jede brzu hranu, pio je gazirana pića i živeo je nezdravo. Za samo šest meseci udebljao se 35 kilograma i raširio se 35 centimetara u struku, prenosi Si-En-En.

U svojoj knjizi "Fit2Fat2Fit" opisao je da se nije samo promenio fizički, nego da je u stvari pretrpeo više psihičkih promena. Njegov odnos s drugima i samopouzdanje su se drastično promenili. Kada je trebalo da počne sa treninzima bio je veoma nervozan, a nekada ga je bilo i sramota.

Dru je svestan da njegov povratak na staru kilažu bio jednostavniji nego što je njegovim klijentima, ali će im sad verovatno mnogo bolje pomoći jer zna kroz šta debeljuce prolaze.

Pokazao im je i uverio ih da i oni svoje telo mogu da dovedu do savršenstva.Povratku "starog" Dru najviše se radovala njegova žena Lin, koja smatra da je njen suprug sad čak i bolji nego pre.

http://www.youtube.com/watch?v=2rwb0ucPXcU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track