Pas Igi ostavio otiske šapa na Stazi slavnih

Pored Merlinke i Liz Tejlor

Pas Igi ostavio otiske šapa na Stazi slavnih

Stil -
Dobitnik Zlatne palme za pse na filmu 2011. u Kanu i Zlatne ogrlice u februaru ove godine na Beverli Hilsu, Igi je jedan od ključnih elemenata koji su "Glumcu" doneli slavu u Holivudu

LOS ANĐELES - Džek Rasel terijer Igi (Uggie), junak francuskog hita "Glumac", ostavio je u ponedeljak otiske svojih šapa u betonu trotoara u Holivudu, pridruživši se legendama kakve su Merilin Monro, Liz Tejlor i Fred Aster.

Stotinak Igijevih obožavalaca okupilo se ispred Grauman čajniz teatra, jedne od istorijskih filmskih sala u Holivud bulevaru gde je otiske šaka i stopala do sada ostavilo oko 200 zvezda sedme umetnosti.

Svečanosti su prisustvovali i potomci psećih zvezda koje imaju svoje zvezde na obližnoj Stazi slave - Lesi i Rin-Tin-Tina.

Igi koji je posle 10 godina završio karijeru na velikom ekranu, igrao je u desetak filmova, kao i u reklamama, ali mu je slavu donela uloga u "Glumcu".

Dobitnik Zlatne palme za pse na filmu 2011. u Kanu i Zlatne ogrlice u februaru ove godine na Beverli Hilsu, Igi je jedan od ključnih elemenata koji su "Glumcu" doneli slavu u Holivudu.

Taj francuski crno-beli nemi film ove godine je dobio pet Oskara, uključujući nagrade za najbolji film i najboljeg glumca, Žana Dižardena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track