Karla Bruni, večita ljubavnica i rasturačica brakova!

knjiga Kristofera Andersona

Karla Bruni, večita ljubavnica i rasturačica brakova!

Stil -
Kada je bila u vezi sa Erikom Kleptonom, paralelno se viđala sa Donaldom Trampom, ali se u kombinaciju umešao i Mik Džeger...

Vanbračna veza Karle Bruni i Nikole Sarkozija, pre nego što su se venčali, samo je jedna od niza afera slavne glumice i bivše francuske prve dame. Knjiga Kristofera Andersona piše o njenim vezama sa poznatim i moćnim muškarcima.

Dodaje da je Karla pokušavala i uspevala da razvede brojne muževe.Najpre ju je video Mik Džeger kada je Karla imala 23 godine. Bila je fotomodel, ali i devojka Erika Kleptona. - Znao sam da će zapasti Džegeru za oko - priznao je Klepton. On se nije mirio sa tim, pa je čak zamolio Džegera da mu ne "skida" devojku, odnosno da se ne udvara Karli jer se "baš zaljubio u nju". Ipak, oni su počeli da se zabavljaju, a kasnije se saznalo da je Brunijeva bila u paralelnoj vezi i sa bogatašem Donaldom Trampom!

Ona je "smuvala" Džegera, ali je tada postavila uslov Trampu da će ostaviti Mika ukoliko on raskine sa verenicom Marlom Mejpls, piše u knjizi. - Stalno me je zvala, a njeni neprestani pozivi su me izluđivali. Terala me je da ostavim Marlu. Nije birala sredstva u svojoj nameri - izjavio je Tramp i dodao da Karla posle toga nije mogla da mu se dopadne.

U međuvremenu Džeger je postao otac po drugi put, ali njihova veza nije prekinuta. Karla i Mik se se nalazili u jednoj vili na Tajlandu, dok njegova žena bila sa bebom u Engleskoj. Osetila je da je po sredu mutna rabota, pa ga je pozvala. - S kim si tamo? Da nisi sa Karlom? - pitala ga je žena. Džeger nije hteo da prizna, ali je njegova supruga pronašla Karlinu poruku: "Biću tvoja ljubavnica zauvek"!Inače, posle venčanja Sarkozija i Karle, tadašnji predsednik Francuske je odustao od kupovine stana jer bi im prvi komšija bio Džeger!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track