Tajne vitkosti Viktorijinih anđela

Supermame vladaju

Tajne vitkosti Viktorijinih anđela

Stil -
Najlepše žene sveta ne jedu šećer ni ugljene hidrate, a srpska snajka ne jede devet dana pre same revije

1. Žizel Bundšen - majka jednog deteta

Najplaćenija manekenka sveta i najslavnija među Viktorijinim anđelima svoju savršenu liniju održava tako što se drži stroge dijete u kojoj nema šećera, alkohola i prema kojoj meso jede na svakih 15 dana. Ona obožava borilačke veštine naročito kung-fu, koji i trenira.

2. Ducen Kros - majka jednog deteta

Ducen Kros (27), plavokosa holandska manekenka, ni za živu ne jede ugljene hidrate, ni šećer i kondiciju održava boksovanjem, preskakanjem konopca i trčanjem za sinčićem. "Boksujem, preskačem konopac, radim silne vežbe za noge i guzu. Imama sjajnog trenera, ali to je moj posao. Ne možete da porediti sa mnom nekoga ko ide na posao svaki dan. Meni je posao da izgledam ovako", rekla je zanosna Holanđanka.

3. Adrijana Lima - trudnica i majka jednog deteta

Srpska snajka i jedna od najlepših žena sveta, 31-godišnja Brazilka krajnje je iskrena kada je reč o održavanju linije. Ona kaže da pred reviju trenera dva puta dnevno s ličnim trenerom, i da devet dana pre samog nastupa ne čvrstu hranu nego samo pije proteinske šejkove i vodu, a da 12 sati pre same revije ne uzima ni kap tečnosti. Ne uzimanje tečnosti "toliko isušuje da ponekad izgubim i do 3,6 kilograma. Kada ne nastupa jede mogo proteina, a šećer i ugljene hidrate nikada".

4. Hajdi Klum - majka četvoro dece

Hajdi (39) najduže je na modnoj pisti, ali i dalje izgleda savršeno. Trenira dva puta dnevno koristeći medicinku i tegove za noge. Ne jede brzu hranu, gotova jela i suhomesnato, ali sveže voće i povrće u svakom obroku su obavezni. "Osnova mog izgleda jeste što ne jedem ni iz kese ni iz kutuje", kaže zgodna Nemica.

5. Miranda Ker - majka jednog deteta

Australijanka Miranda Ker (29) vratila se na pistu vrlo brzo posle porođaja i kaže da tome može da zahvali jogi koju je radila i u toku trudnoće. Lepa supruga Orlanda Bluma strogo se drži dijete prema krvnoj grupi i izbegava meso kada je to god moguće. "Ja sam A krvna grupa i često jedem u skladu sa svojom krvnom grupom. Uzimam vrlo malo šećera, pijem filtriranu vodu, jedem sveže voće i povrće, a meso retko.

6. Alesandra Ambrozio - majka dvoje dece

Alesandra Ambrozio (31), lepa Brazilka, liniju održava pilatesom i jogom tri puta nedeljno i intenzivnim 10-dnevnim brazilskim tretmanom podizanja zadnjice koji je osmislio njen trener."Nije tako teško u dobroj formi. Mislim da sam sada u boljoj formi nego pre 10 godina, ali cena je malo veća - ubijaju me leđa", otkrila je Alesandra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track