Opija se sa ćerkom i idu u lov na muškarce
Foto: This Morning

Drži je na uzici

Opija se sa ćerkom i idu u lov na muškarce

Stil -
Majka Rut (46) zna da će Teri (17) kada bude imala 18 raditi što god poželi, ali dok je pod njenim krovom želi da seve bude pod kontrolom

Britanka Rut (46) na neobičan način kontroliše svoju ćerku Teri (17) - izlazi sa njom i zajedno se opijaju. Mama i ćerka zajedno "idu u lov i na mladiće".Rut, koju često zamenjuju za Terinu stariju sestru, tvrdi da jedino tako može ćerku da drži na oku."Teri je počela da pije kada je imala 14 godina. Odlučila sam da preuzmem odgovornost za svoje dete. Počele smo da pijemo po čašu vina uz večeru ili za Božić. Do njene 16 godine pile kod kuće čašu-dve, a kada izađemo popijemo i po celu flašu", ispričala je Rut za Dejli mejl.

Majka zna da će Teri kada bude imala 18 raditi što god poželi, ali dok je pod njenim krovom želi da seve bude pod kontrolom.

Teri brani svoju majku iako još uvek nema dovoljno godina da pije alkohol."Radimo normalne stvari koje rade i drugi roditelji sa svojom decom, ali zajedno izlazimo i mislim da je to jako važno, posebno za moje godine", izjavila je Teri u emisiji Dis morning.

"Imam troje svoje dece i petoro usvojeno. Teri je najmlađa, a i sa svom svojom decom radila sam isto", otkrila je Rut.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track