Kristen preko novina traži oprost od Roba
Foto: REUTERS

Sad joj žao

Kristen preko novina traži oprost od Roba

Stil -
Duboko žalim zbog bola i sramote koje sam izazvala bliskim ljudima i svima koje je ovo pogodilo", naveka je Stjuart

LOS ANĐELES - Zvezda "Sumrak" sage Kristen Stjuart javno se izvinila dečku i kolegi iz serijala Robertu Patinsonu posle pisanja tabloida da je imala kratku ali strasnu aferu sa rediteljem filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom.

Glumica (22) je svoje izvinjenje prosledila listu "Pipl", a ubrzo zatim list je objavio i izvinjenje 41-godišnjeg Sandersa porodici. Stjuartova je u vezi sa Patinsonom nekoliko godina, a Sanders je oženjen i ima dvoje dece.

"Duboko žalim zbog bola i sramote koje sam izazvala bliskim ljudima i svima koje je ovo pogodilo", naveka je Stjuartova.

"Trenutna indiskretnost ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem više od svih, Roba. Volim ga, volim ga i mnogo mi je žao".

Sanders je rekao da je "razoren bolom koji je prouzrokovao svojoj porodici".

"Moja predivna žena i anđeoska deca su sve što imam na ovom svetu. Volim ih svim srcem. Molim se da ćemo ovo uspeti zajedno da prebrodimo", naveo je Sanders.

Nedeljnik "Ju-Es vikli" objavio je fotografije para kako se grle i ljube, a uzbro potom usledila su pisanja i drugih tabloida o strasnoj vezi Stjuartove i reditelja sa kojim je sarađivala na svom novom filmu "Snežana i lovac".

Stjuartova i Patinson glume ljubavnike u seriji "Sumrak" koja bi u novebru trebalo da se završi premijerom drugog dela filma "Praskozorje". "Snežana i lovac" premijerno su prikazani prošlog meseca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track