Reper LL Cool J pretukao provalnika

Opasan dasa

Reper LL Cool J pretukao provalnika

Stil -
Reper LL Cool J zatekao je provalnika starog 58 godina u kuhinji svoje kuće, kada je došlo do sukoba između njih dvojice, reper je savladao provanika i pozvao je policiju

LOS ANĐELES – Slavni američki reper LL Cool J, dovstruki dobitnik muzičke nagrade Gremi savladao je u sredu rano ujutro provalnika koga je slučajno zatekao u kuhinji svoje kuće u Los Anđelesu.

Policija je saopštila da je reper LL Cool J zatekao je provalnika starog 58 godina u kuhinji svoje kuće, kada je došlo do sukoba između njih dvojice, izjavio je portparol losanđeleske policije Ričard Frenč.

Kada je reper savladao provanika, pozvao je policiju, a provalnik je inače završio u bolnici, a vrsta povreda nije poznata, a poliicja je objavila da će beskućnik biti optužen za provalu.

"LL Cool J i njegova porodica su sigurni i zahvaljuju svima na iskazanoj zabrinutosti. Kao otac, suprug i građanin, LL Cool J posvećen je tome da mu porodica bude bezbedna i surađuje s vlastima u ovoj privatnoj stvari", saopštio je reperov portparol Rhet Asri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track