Rasel Krou se izgubio vozeći kajak?!
Foto: Reuters

Zalutao

Rasel Krou se izgubio vozeći kajak?!

Stil -
Spasla ga obalska straža u vodama njujorškog Long Ajlenda

NJUJORK - Oskarovac Rasel Krou izgubio se dok je vozio kajak vodama njujorškog Long Ajlenda zbog čega je intervenisala obalska straža koja ga je prevezla u luku.

Krou (48) je vozio kajak sa prijateljem, a na put su krenuli u nedelju po podne iz luke Gold Spring. Kako je pao mrak, kajakaški dvojac se izgubio i okrenuo ka obali, nasukavši se u Zalivu Hantington, 16 kilometara istočno od Gold Springa.

Američka obalska straža patrolirala je u blizini i čula glumčeve pozive u pomoć oko 22 sata. Krou i njegov prijatelj potom su doveslali do čamca i obalska straža ih je odvezla do Hantington luke."Samo mu je bila potrebna mala pomoć, malo se izgubio. Nije to bilo spasavanje već više besplatan prevoz", rekao je zvaničnik obalske straže Robert Svieciki.

On je dodao da muškarci nisu bili povređeni a da je zvezda "Gladijatora" bio zahvalan i prijateljski nastrojen i da mu je delovao kao iskusan kajakaš. Krou je kasnije te noći preko Tvitera poslao poruku zahvalnosti obalskoj straži rekavši da je u vodi proveo četiri i po sata.

"Hvala momcima iz obalske straže što su mi pokazali put", napisao je on.

Krou na Long Ajlendu snima film "Noah" (Noje), biblijski ep u režiji Darena Aronofskog koji se u bioskopima očekuje 2014.Krou je nagradu Američke akademije za film dobio za ulogu rimskog vojnika u "Gladijatoru", a poznat je po filmovima "Poverljivo iz L.A.", "Blistavi um", "Insajder", "Bajka o bokseru"...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track