Adrijana i Marko dobili drugu ćerkicu
Foto: Tviter

Jarićima stigla prinova

Adrijana i Marko dobili drugu ćerkicu

Stil -
Marko i njegova supruga mezimicu nazvali Sijena, po gradu gde je 2011. završio karijeru

Drugo, pa opet žensko!

Adrijana Lima i Marko Jarić postali su pre dva dana ponosni roditelji još jedne devojčice, kojoj su dali ime Sijena, po gradu u kojem je Marko 2011. završio svoju košarkašku karijeru!

Zanosna tridesetjednogodišnja manekenka porodila se u Njujorku u bolnici Prezbiterijan, gde je rodila i dvoipogodišnju ćerkicu Valentinu.Sijena je na svet došla u jedan sat posle podne, a bila je teška tri kilograma.Kako saznajemo, Lima se porodila prirodnim putem, a proslavljeni košarkaš je prisustvovao porođaju.

Ona je srećnu vest odmah objavila na Tviteru:- Marko i ja smo presrećni što smo Sijeni poželeli dobrodošlicu u našu porodicu, a Valentina se raduje što je postala starija sestra! - napisala je manekenka.Poznati par venčao se na Dan zaljubljenih 2009. godine. Romantična prosidba usledila je na njen dvadesetosmi rođendan, a onda i intimno venčanje u Džekson Holu u državi Vajoming.

Želeo sina, a dobio ćerkuMarko Jarić je izjavio da bi voleo da dobije muškog naslednika.- Ne priželjkujem samo dvoje dece, voleo bih da Adrijana i ja dobijemo minimum troje ili četvoro mališana i bilo bi poželjno da bar jedno bude sin - izjavio je nedavno košarkaš, dok je njegova supruga samo poželela da dete bude živo i zdravo.

Foto: Vogue
Foto: Vogue

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track