Krenberis pevaju u Hali sportova

Krenberis pevaju u Hali sportova

Stil -
Do promene mesta održavanja dolazi zbog održavanja Evropskog prvenstva u rukometu za žene

BEOGRAD - Koncert grupe "Krenberis" (The Cranberries), zakazan za 4. decembar u Kombank areni, biće premešten u Halu sportova na Novom Beogradu, saopštila je danas Arena.

Do promene mesta održavanja dolazi zbog održavanja Evropskog prvenstva u rukometu za žene koje se organizuje od 4. do 16. decembra u Kombank areni.

Kupljene ulaznice za koncert grupe “The Cranberries” važiće i za Halu sportova.

Irski pop rok bend vratio se na svetsku muzičku scenu velikom turnejom u okviru koje će prvi put nastupiti i u Beogradu.

Kombinujući melodije gitarskog indie popa sa “zvučnom teksturom kasnih 80-tih uz dodavanje keltskog preliva”, “Cranberries” je postala jedna od najuspešnijih grupa ranih devedesetih.

Predvođeni pevačicom Dolores O’Riordan, čiji je prodorno moćan glas glavno obeležje grupe, “Cranberries” su izbili na vrh muzičke scene baladom “Linger” 1993. godine.

Debi album “Everybody Else is Doing It, So Why Can’t We?” nastavio jemeđunarodni uspeh pesme “Linger”, a i naredni, “No need to Argue” iz 1994. oborio je rekorde prodaje sa više miliona prodatih primeraka.

Njihova četiri albuma – “Everybody Else Is Doing It, So Why Can"t We?”, “No Need to Argue”, “To the Faithful Departed” i “Bury the Hatchet”, našla su se među top 20 na “Billbord”-ovoj listi najboljih 200 albuma svih vremena.

Ulaznice za koncert grupe “The Cranberries”prodaju se po canama od 2.500, 2.900 i 3.500 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track