Sofija Vergara pokazala zadnjicu

Dupe za medalju

Sofija Vergara pokazala zadnjicu

Stil -
Glumici se pokvario rajsferšlus na haljini pre nego što je njena hit serija „Moderna porodica“ osvojila prestižnu nagradu Emi

Tesno joj ga skroji.Sofiji Vergari pukla je haljina, i to na baš na zadnjici. Ispod kreacije Zuhaira Murada, koju je Vergara nosila na dodeli nagrada Emi, blesnuli su njeni guzovi. I bele tangice. Nezgoda s haljinom dogodila se samo 20 minuta pre nego što je serija „Moderna porodica“, u kojoj ona glumi, dobila nagradu. Devojke iz organizacije brzo su joj ušile haljinu i Sofija se, sa osmehom na licu, poklonila publici sa ekipom serije. Fotku svoje pozadine postavila je na Tviter.- O, da! Ovo se dogodilo 20 minuta pre nego što smo pobedili! Ha, ha! Volim svoj život - napisala je glumica, inače poznata po svojoj zanosnoj pozadini, i zahvalila timu koji joj je pomogao u ovoj situaciji.Da se nije nimalo potresla što nije osvojila Emi za najbolju glumicu, dokazala je nekoliko sati kasnije, kada je đuskala na zabavi.- Ovako se Kolumbijci provode na Emiju - bila je uzbuđena Vergara.

http://www.youtube.com/watch?v=JZUxIkxTf68
http://www.youtube.com/watch?v=FU9uF2v2dRQ

Dobitnici nagradaIako su najviše nominacija imale serije „Ljudi s Menhetna“ i „Igra prestola“, nagrade su osvojile „Moderna porodica“ i „Homlend“. Demijan Luis i Kler Dejns proglašeni su najboljim glumcima u kategoriji drama. Glavne glumačke nagrade za komediju osvojili su Džulija Luis Drajfus („Vip“) i Džon Krajer („Dva i po muškarca“).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track