Jesenji trend za nokte

Jesenji trend za nokte

Stil -
Ove sezone nosi se nešto malo drugačiji francuski manikir, a aktuelne su tamne i neutralne boje

Budite originalni!Baš poput torbi i cipela, i nokti su modni dodatak koji može da ulepša i osveži svaku ženu i njenu modnu kombinaciju. Kada je šminka u pitanju, svaka sezona donosi neke nove trendove, a to se odnosi i na boje lakova za nokte. A evo šta je aktuelno za sezonu koja je upravo počela...

Francuski manikirFrancuski manikir ove sezone malo je drugačiji od onog klasičnog sa belim krajevima noktiju premazanih nekom neutralnom bojom. Ovaj put nosi se kombinacija diskretne boje celog nokta (bezbojne ili boje kože) i jarka ili tamna boja na vrhu nokta. Takođe, na tamno nalakirane nokte možete dodati svetlucav završetak.

Oslikani noktiNajhrabrije devojke mogu oslikati nokte zanimljivim uzorcima i svetlucavim metalik printovima, a tačkice i prugice na noktima mogu izgledati kao prava mala umetnička dela.

Ombre manikirOvaj trend koji je aktuelan na kosi i odeći sada se nosi i na noktima. Izaberite svoju omiljenu boju i nosite sve njene nijanse. Ipak, ovo nije lako izvesti na noktima, pa je bolje da vam ovaj manikir uradi stručnjak.

Obrnuti frenčOva sezona donosi i jedan potpuno novi trend - „polumesec“ manikir ili obrnuti frenč. Donji deo nokta možete ostaviti bez laka ili ga namazati svetlijom nijansom.

Metalik bojeBez obzira da li volite sjajne, tamne, zlatne ili srebrne nijanse, ovakav „futuristički“ manikir veoma je trendi ove jeseni.

Neutralni lakoviNijanse boje kože, nežnoružičaste i bele popularne su i ove jeseni. Ovakvi prirodni nokti uvek su u trendu jer ih možete kombinovati uz sve vrste garderobe. Da vam lak ne bi izgledao previše bled, nijanse boje kože neka budu barem jednu nijansu tamnije od vaše boje kože.Tamne boje nosite isključivo na kratke nokteJesen je godišnje doba koje sa sobom donosi nešto sofisticiraniji izgled, a to se odnosi na tamnije i smirenije boje. Nijanse lakova za nokte ove sezone su ženstvene, poput svih nijansi boje crnog vina i šumskog voća, ljubičaste i tamnoplave.Tamne boje najbolje pristaju kratkim noktima jer na predugačkim izgledaju preterano.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track