PAMETNICA: Sestra (4) baš naružila brata (2)

PAMETNICA: Sestra (4) baš naružila brata (2)

Stil -
Imaš skoro tri godine, trebalo bi da očvrsneš malo. Kada ti mama i tata kažu da nešto ne radiš onda to ne treba da radiš... I ne pljuj, grdila ga je sestra, a Gabrijel ju je slušao pognute glave

Baš ga je naružila. Mala četverogodišnja Delila održala je lekciju dve godine mlađem bratu Gabrijelu zbog nestašlukana igralištu. Naime, Gabrijel je pljunuo dečaka na igralištu, a sestra ga je odvela na klupu, sela pored njega i održala mu lekciju. Gabrijel ju je slušao pognute glave.

"Imaš skoro tri godine, trebalo bi da očvrsneš malo. Kada ti mama i tata kažu da nešto ne radiš onda to ne treba da radiš... I ne pljuj! Taj dečak je stariji, a ti imaš dve godine. On ima devet ili deset godina ili možda osam. Razmisli o tome Gabrijele", posavetovala je starija sestra brata koji je sedeo mirno i slušao je.

Video je snimio njihov otac."Nisam jedan od onih očeva koji neprestano hodaju za decom i snimaju ih. Ali, ovo sam smatrao da treba da snimim", rekao je otac za Dejli mejl.Video je za kratko vreme posto pravi hit na Jujubu.

http://www.youtube.com/watch?v=r-b7d48eA8M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track