Bečlijka se gola provozala metroom
Foto: Dejli Mejl

Praznik za oči

Bečlijka se gola provozala metroom

Stil -
Nepoznata visoka crnka, koju su već nazvali Bečka Venera, na sebi nije imala ništa osim kožnih čizama do kolena i osmeha na licu

BEČ - Pospanim Bečlijama koji su ranom zorom pošli na posao, dosadno jutro u gradskom prevozu ulepšala je dama koja se potpuno gola provozala metroom.

Visoka crnka na sebi nije imala ništa osim kožnih čizama do kolena i osmeha na licu.

Poštovateljka nudizma ukrcala se na stanici nedaleko od trga Kardinal Nagl i provozala se nekoliko stanica stajavši na platformi između vagona.

Videvši je, većina putnika izvadila je mobilne telefone da bi ovekovečila ovako neobičan prizor, a njoj to očigledno nije nimalo smetalo. Štaviše, izgledalo je i da je raspoložena za poziranje. Kako je i ušla, tako je i izašla - bez reči, a putnici su ostali zabezeknuti.

Uprava bečkog metroa pregleda snimke nadzornih kamera na stanicama i u vagonima kako bi ušla u trag misterioznoj nagoj ženi kojoj su već nadenuli nadimak Bečka Venera.

Njena golišava fotografija osvanula je i u nekoliko bečkih novina s molbom putnicima koji je poznaju da im se jave, objavio je londonski Dejli mejl.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track