Ko je smestio popu: Ovo je orginalan snimak

Skandal

Ko je smestio popu: Ovo je orginalan snimak

Stil -
Na Jutjubu postavljen orginalan snimak na kome se vidi da jeste grčkom svešteniku zazvonio telefon, ali bez pesme "Smack My Bitch Up" grupe The Prodgy

Danas se nbrzinom munje proširio Internetom video snimak nakome grčkom pravoslavnom svešteniku mobilni zvoni "Udri moju k.rvu".

Ispod snimka na Jutjubu pisalo je da svešteniku dok je besedio posle liturgije zazvonio telefon i to melodija "Smack My Bitch Up", hit čuvene britanske grupe The Prodigy iz 1997. godine, koja u prevodu na srpski glasi Udri moju k.rvu. Na snimku se vidi da je sveštenik samo isključio telefon i nastavio besedu, a da se nije ni izvinio vernicima.

Međutim, sada je na Jutjubu postavljen orginalan snimak na kome se vidi da jeste grčkom svešteniku zazvonio telefon i da ga je on iskljucio ne prekidajuci besedu, ali melodije nema. Za sada se istražuje ko je smestio grčkom svešteniku, odnosno ko je nasnimio spornu melodiju grupe The Prodgy. Pogledajete orginalni video snimak i video kojim pokušavaju da diskredituju pravoslavnog sveštenika.

http://www.youtube.com/watch?v=nzN2dxDOj-I
http://www.youtube.com/watch?v=l2BE0ArUMOc
http://www.youtube.com/watch?v=0BpfydZdTE0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track