Šta staviti pored kreveta

Šta staviti pored kreveta

Stil -
Kad birate noćne stočiće za spavaću sobu, vodite računa da sve stvari koje ćete držati na njemu budu lako dostupne

Praktično!Kad birate nameštaj koji će se nalaziti pored kreveta u spavaćoj sobi, vodite se time koliko stvari treba da vam bude pri ruci i da li želite da one budu izložene pogledima. Kakav god model da izaberete, on treba da bude stabilan, bez oštrih ivica, a stvari koje stoje na njemu moraju biti pristupačne.

Natkasna ili ormarićOtvoreni ormarići ili praktični stočići dovoljni su da se na njih stavi lampa i nekoliko knjiga. Ako pak kraj sebe želite da imate i sat, radio, maramice ili kremu za ruke ili lice, onda je mnogo pogodnija natkasna s fiokama ili vratima koji predmete skrivaju od pogleda i sprečavaju skupljanje prašine.

Praktična škrinjaŠkrinje različitih veličina su uredno i praktično mesto za odlaganje posteljine, naročito ako u ormarima nemate dovoljno mesta. Gornju površinu škrinje možete iskoristiti za odlaganje odeće koju skinete pre odlaska na spavanje.

Otvorene policeKad je spavaća soba mala, treba birati nameštaj koji se po potrebi može premeštati s jednog mesta na drugo. Stočići postavljeni pored kreveta su manji i mnogo lakši od punih ormarića i daju osećaj prozračnosti i prostranosti, a prostor oko njih nikako ne sme biti zakrčen. Ormarić s otvorenim policama kraj kreveta izaberite tako da, dok ležite, bez teškoće vidite sat ili radio i da možete da bez napora uključite lampu ili dohvatite čašu vode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track