Šon Pen: Nijedna me žena nije volela
Foto: Rojters

Željen ljubavi

Šon Pen: Nijedna me žena nije volela

Stil -
Nije sramota reći da svi želimo da nas neko voli. Kada pogledam svoj ljubavni život ne osećam da sam to ikada doživeo, rekao je 52-godišnji glumac

LOS ANĐELES - Bio je u braku dva puta - četiri godine sa Madonom i 13 godina sa glumicom Robin Rajt, ali glumac, reditelj i filantrop Šon Pen smatra da ga nijedna žena nikada nije istinski volela.

"Nije sramota reći da svi želimo da nas neko voli. Kada pogledam svoj ljubavni život ne osećam da sam to ikada doživeo", rekao je 52-godišnji Pen magazinu "Eskvajr".

Pen i Madona bili su u braku od 1985. do 1989. godine ali je glumac sa Robin Rajt imao prilično burnu vezu. Par, koji sada ima dvoje odrasle dece, venčao se 1996. godine i do 2000. su čas bili zajedno čas nisu.Zahtev za razvod su podneli 2007. da bi ga potom povukli.

Onda je 2009. Pen zatražio rastavu i predomislio se pošto se pomirio sa ženom. PAr se definitivno razišao u avgustu 2009. godine a razveo u julu 2010.Pen je magazinu rekao da je posle razvoda shvatio istinu o vezama.

"Kada se razvedete sve istine izrone. Sedite i pitate se šta ste kog đavola radili. Šta sam to radio verujući da je ova osoba zainteresovana? Što je fantastično snažno poniženje u najboljem smislu", rekao je on.

"To nekoga može da učini ogorčenim, teškim i zatvorenim ali mislim da je na meni delovalo suprotno".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track